Ποδόσφαιρο

Κύπελλο: Ο «χάρτης» της φάσης των «16» της διοργάνωσης

Συμπληρώθηκε το παζλ των «16» μονομάχων του Κυπέλλου, έπειτα από τη μεγάλη πρόκριση της Κηφισιάς που κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης υπάρχουν εκπρόσωποι και από τις 3 κατηγορίες. Να θυμίσουμε, βέβαια, πως οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνας Σμύρνης ήταν οι τρεις ομάδες της Super League Interwetten που έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού, από Λεβαδειακό, ΑΕΛ και Κηφισιά αντίστοιχα, ενώ ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό, στο μοναδικό ζευγάρι μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. .

Έτσι στους «16» θα βρίσκονται 10 εκπρόσωποι της μεγάλης κατηγορίας και δη οι Άρης, ΑΕΚ, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, οι 5 της Super League 2 καθώς συνεχίζουν οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου και Κηφισιά ενώ υπάρχει και ο Άγιος Νικόλαος της Γ’ Εθνικής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button