Ποδόσφαιρο

Βαρδάκης: “Όλο αυτό που έζησα, με έκανε να πάρω την απόφαση να φύγω”

Για όσα είχαν συμβεί πριν από ενάμιση χρόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο, μίλησε ο Λάζαρος Βαρδάκης.

Ο πρώην γυμναστής του ποδοσφαιρικού Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, μίλησε στο “Yellow Radio 101.7” και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press” για την επίθεση που είχε δεχθεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και την πορεία του Άρη μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα: “Με είχαν καλέσει από ένα άλλο μέσο και ευχήθηκα να μην έχουμε πάλι τέτοια γεγονότα, αλλά απ’ ότι πληροφορήθηκα είχαμε για μία ακόμη φορά παρόμοιες καταστάσεις. Όλο αυτό που έζησα τότε, με βοήθησε στο να πάρω την απόφαση να φύγω. Κάνουμε θυσίες, σπουδάζοντας για χρόνια και τελικά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν συνάδουν με όλο αυτό. Όταν λοιπόν είχε έρθει η ώρα να φύγω, αυτή η κατάσταση με επηρέασε πάρα πολύ”.

Για όσα είχαν γίνει στο ΑΕΚ-Άρης του Κυπέλλου και την επίθεση που είχε δεχθεί: “Ήταν η στιγμή μάλιστα που προηγήθηκε η ΑΕΚ. Μας προπηλάκισαν, ένας με χτύπησε και δεν υπήρξαν τότε τιμωρίες. Εγώ έχω κινήσει τη νομική διαδικασία και είναι σε εξέλιξη. Έχω ήδη καταθέσει και είμαστε στο σημείο που περιμένουμε να γίνει το δικαστήριο. Τον έχω αναγνωρίσει και έχω κάνει μήνυση κατά συγκεκριμένου ανθρώπου”.

Για την επίθεση που δέχτηκε ο Δημήτρης Νιαρχάκος στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής: “Τον έχω γνωρίσει τον κ. Νιαρχάκο και δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι για να προκαλέσει. Ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες, για να κάνουν μετά αυτά που θέλουν”.

Για το αν θεωρεί ότι δικαιώθηκε που αποφάσισε να φύγει: “Βλέπω ότι δεν άλλαξε τίποτα. Σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι και θεωρώ ότι καλά έκανα και έφυγα. Τουλάχιστον οι φίλοι του Άρη έχουν δείξει ότι δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο”.

Για την πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα: “Θεωρώ ότι παρότι δεν ξεκίνησε καλά, έχει αρχίσει και βρίσκει το δρόμο του. Όταν έχεις και αυτό το χάντικαπ των -6 βαθμών, είναι κάτι που μπορεί να σε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Εμένα μου άρεσε η ομάδα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Πιστεύω ότι θα είναι ψηλά, όπως και πέρσι. Ο κόσμος να τη στηρίζει και να τη βοηθάει για να πάει ακόμη καλύτερα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button