ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η προσθήκη του Ενκουλού, αυξάνει τις επιλογές!

Με την απόκτηση του Καμερουνέζου, ο Άρης γεμίζει με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις των στόπερ, καθώς στο κορυφαίο δίδυμο της περσινής σεζόν Φαμπιάνο-Μπράμπετς, προσθέτει μια εξαιρετικά ποιοτική επιλογή.

Ο Άρης ουσιαστικά διαθέτει πλέον τρεις, εν δυνάμει, βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που δεν ίσχυε την προηγούμενη χρονιά. Μπράμπετς και Φαμπιάνο ήταν σε όλα τα παιχνίδια οι δύο απόλυτα σίγουροι για την 11άδα, πλέον όμως ο Καμερουνέζος, έρχεται να προσφέρει έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» στον Χερμάν Μπούργος, καθώς αυξάνει τις επιλογές του.

Είναι δεδομένο ότι ο Ενκουλού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και μένει να δούμε σε τι επίπεδο θα μπορέσει να επανέλθει. Βασικά όμως, αν δεν είχε τραυματιστεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, πολύ δύσκολα θα ερχόταν στην Ελλάδα.

Το θετικό είναι ότι με τον Ενκουλού ο Άρης βάζει στο δυναμικό του έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, που μπορεί να ηγηθεί της άμυνας και να την καθοδηγήσει.

Επίσης αυξάνει τις επιλογές του Μπούργος και όσον αφορά τους σχηματισμούς, καθώς δεν θα είναι περίεργο αν μετά από λίγο καιρό, χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια και σχήματα με τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button