Ποδόσφαιρο

Η πειθαρχία πάνω απ’ όλα!

Το περιστατικό με Μπεναλουάν και Σάσα πρέπει να έχει τη σωστή αντιμετώπιση, προς γνώση και συμμόρφωση όλων.

Περιστατικά απειθαρχίας και τσακωμοί ποδοσφαιριστών υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Ο τρόπος που τα αντιμετωπίζει ο Οργανισμός της κάθε ομάδας είναι αυτός που διαφέρει και φέρνει ή όχι τα αποτελέσματα που πρέπει, στο τέλος της… ημέρας.

Αυτό που συνέβη στην προπόνηση μεταξύ του Γιοχάν Μπεναλουάν και του Λούκας Σάσα, έφερε την άμεση αντίδραση από τον Άκη Μάντζιο και τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, καθώς έπρεπε να σταλεί σε όλους το μήνυμα ότι η πειθαρχία σε ένα σύνολο, που θέλει να λέγεται ΟΜΑΔΑ, είναι πάνω από πρόσωπα, όσο χρήσιμα ή απαραίτητα και αν είναι αυτά.

Πάνω στα νεύρα, πάνω στην ένταση που υπάρχει ακόμη και σε μία προπόνηση, μπορεί κάποιος ή κάποιοι να ξεφύγουν, αν όμως οι υπεύθυνοι δεν επιληφθούν και το αφήσουν να περάσει έτσι, κινδυνεύουν να χάσουν την… μπάλα. Ίσως να μην ήταν η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο γεγονός, αλλά σίγουρα με την απόφαση αυτή, όλοι θέλουν να είναι και η τελευταία.

Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω, καθώς αυτό που απαιτείται από όλους είναι συμμόρφωση στους κανόνες και κοινή προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό το γεγονός επιβάλλεται να φέρει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, κάτι που πρέπει να γίνει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λαμία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button