Βόλεϊ

Η… κανονική Σαβάρντ έδειξε το πόσα μπορεί να προσφέρει

Η Καναδή έκανε την καλύτερη εμφάνιση της και θύμισε για πρώτη φορά την παίκτρια που γνωρίζουμε από τις προηγούμενες παρουσίες της στην Ελλάδα.

O Άρης έφερε ξανά στην Ελλάδα τη Βίκυ Σαβάρντ για την τρίτη θητεία της στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής ήταν θετική αλλά δεν θύμισε τον παλιό της εαυτό όπου ήταν «κυρίαρχη», κάτι που έγινε για πρώτη φορά με τη Θέτιδα.

Η έμπειρη ακραία είχε 27 πόντους με 21/25 επιθέσεις, 2 άσσους και 4 μπλοκ υπενθυμίζοντας ότι είναι μία από τις ποιοτικότερες παίκτριες του πρωταθλήματος και μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού πέρα από την υποδοχή.

Ο Άρης έχει ήδη ένα «όπλο» στη θέση της διαγώνιας με τη Λεγκβάιλερ να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και όσο Σαβάρντ και Στέντιλ ανεβαίνουν τόσο οι κιτρινόμαυροι θα παίρνουν σημαντικές νίκες όπως αυτή στη Βούλα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button