ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η διευκρινιστική ανάρτηση του Σαμόρα (pic)

Η Κόστα Ρίκα γνώρισε εντός έδρας βαριά ήττα από τον Παναμά (0-3) και ο Άλβαρο Σαμόρα του Άρη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν παίζουμε για τον κόσμο, αλλά για την ομάδα μας», μια δήλωση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, με ανάρτησή του στα social media (που έπαιξε πρώτο θέμα σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ), θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε.

«Σαφώς οι οπαδοί είναι το πιο κίνητρο για έναν παίκτη. Το να έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε μια χώρα, να ανταγωνιζόμαστε, να κερδίζουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας είναι κάτι μοναδικό», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γι’ αυτό ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς και να τους ενημερώσω πόσο σημαντικοί είναι και πόσο σημαίνουν για εμάς και ταυτόχρονα να ζητήσω συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα μετά το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ο Άλβαρο Σαμόρα έδωσε την εκδοχή του για τα γεγονότα και αναγνώρισε ότι εκείνη τη στιγμή «μίλησαν» τα συναισθήματα που ένιωθε μετά την κακή μέρα: «Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτού που συνέβη και δεν το σκέφτηκα καλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ένας αμφιλεγόμενος παίκτης, απλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνω και να το κάνω καλά, γι’ αυτό θα μάθω από τα λάθη και θα είμαι πιο ψυχρός όταν επικοινωνώ», είπε.

Και κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι κι ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button