Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει τη γνωστή ευπάθεια στους κοιλιακούς προσαγωγούς και χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί για να προστατευθεί.

Το δίδυμο των Φαμπιάνο-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας είναι εξαιρετικό για τον Άρη, με τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχουν και η παρουσία τους είναι κομβική για τους κιτρινόμαυρους. Ο Βραζιλιάνος έχει ένα χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς, που τον ταλαιπωρεί και τον αναγκάζει να χάνει προπονήσεις και κάποια παιχνίδια.

Την εβδομάδα που διανύουμε ο Φαμπιάνο έχει παίξει ήδη δύο ενενηντάλεπτα (με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΟΦΗ για το Κύπελλο), οπότε ήδη είναι καταπονημένος. Έχοντας ένα τρίτο απαιτητικό παιχνίδι στη σειρά, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του Άρη πρέπει να πάρει μία απόφαση για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Τις δύο τελευταίες μέρες ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση, προκειμένου να μην καταπονηθεί περαιτέρω. Αν ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να μην τον βάλει στο κυριακάτικο παιχνίδι, τότε τη θέση του θα πάρει ο Μπεναλουάν, που έχει επιστρέψει στα πλάνα του Μάντζιου και περιμένει την ευκαιρία του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button