Ποδόσφαιρο

H καλύτερη εμφάνιση του Οντουμπάγιο που αφήνει υποσχέσεις

O Μόουζες Οντουμπάγιο ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας, με το παιχνίδι του ενάντια στη Μακάμπι Τελ Αβιβ να μπορεί να κάνει τον κόσμο να αισιοδοξεί.

Μία από τις δύο αλλαγές που έκανε ο Χερμάν Μπούργος στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς, ήταν η χρησιμοποίηση του Άγγλου στη θέση του Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά, με τον 29χρονο να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση -ειδικά στα πρώτα 80 λεπτά του αγώνα-.

Στο αμυντικό κομμάτι είχε σωστές τοποθετήσεις με τη Μακάμπι να μη μπορεί να απειλήσει από την αριστερή πλευρά της επίθεσης της, οι πάσες του ήταν καλές και τα ανεβάσματα του σωστά. Μάλιστα η παρουσία του ήταν σημαντική στη φάση του δεύτερου γκολ, καθώς εκείνος κέρδισε τη μπάλα και έβγαλε πάσα ακριβείας στον Γκρέι.

Με την εμφάνιση του αυτή ο Οντουμπάγιο έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει τη λύση που θέλει ο Άρης στο δεξί άκρο της άμυνας, με το μεγάλο στοίχημα να είναι να διατηρηθεί η αμυντική συνέπεια που προσέφερε ο Σούντγκρεν, αλλά να συνδυαστεί με ένα καλύτερο μεσοεπιθετικό παιχνίδι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button