Ερασιτέχνης

«Για αυτό έκλεισε η πισίνα στο Xαριλάου, κάνουμε μελέτη πάνω σε μία νέα πρόταση»

Ο λόγος που έκλεισε η πισίνα, η προσέγγιση για τα παιδιά που βρισκόταν εκεί και η πρόταση για ένα πιο οικονομικό πλάνο από εδώ και πέρα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο YellowRadio.gr, ο πρόεδρος του Α.Σ. Λευτέρης Αρβανίτης ρωτήθηκε για το θέμα της πισίνας του Κλεάνθης Βικελίδης και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφαση που πάρθηκε, αλλά και τις σκέψεις για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«To 2019 υπήρχε ένα χρέος γύρω στις 55.000 ευρώ προς το φυσικό αέριο το οποίο θερμαίνει την πισίνα, καταφέραμε την εποχή του covid να το κατεβάσουμε στις 15.000.

Εκείνη τη εποχή λόγω καραντίνας η πισίνα ήταν κλειστή, όταν άνοιξε και άρχισε να λειτουργεί το αέριο σε συνδυασμό με τις ρήτρες αναπροσαρμογής οι λογαριασμοί που έρχονταν στον Α.Σ που δεν ήταν εκκαθαριστικοί άγγιζαν τις 5.000 ευρώ. Τον τέταρτο κατά σειρά μήνα ο εκκαθαριστικός αυτή τη φορά λογαριασμός ήταν 18.000 ευρώ. Πλέον η πισίνα δεν έβγαζε τα έξοδα της και φτάσαμε σε σημείο να χρεώνεται ο σύλλογος .

Όλα τα παιδιά που ήταν στην πισίνα τα πήγαμε στα εθνικά κολυμβητήρια και την κλείσαμε γιατί ο σύλλογος χρεωνόταν συνεχώς με απίστευτα νούμερα. Ήξερα οτι θα προκληθούν ύβρεις αλλά δεν μπορούσα να βλέπω τον Άρη να χρεώνεται συνεχώς. Στο μέλλον θέλουμε να την ανοίξουμε αλλά πρώτα θα δούμε τι γίνεται με τις τιμές της ενέργειας, με το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και την βενζίνη. Δεν μπορεί να πάρουμε μία τέτοια απόφαση εάν οι τιμές δεν σταθεροποιηθούν.

Υπάρχει μία πολυ καλή ιδέα από μέλος του συμβουλίου η οποία έχει να κάνει με την γεωθερμία κάνουμε μία μελέτη για να την αξιολογήσουμε . Αν βρεθεί τρόπος να μεταφέρεται νερό από την γη στην πισίνα και φτάσει με μικρή κατανάλωση τους βαθμούς που πρέπει θα είναι μεγάλο όφελος και για τις επόμενες γενιές παραγόντων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button