Μπάσκετ

Γάσπαρης: “Στον Άρη πήγα… με κλούβα. Είπα στον Μητρούδη ότι ήταν τρελός”.

Για την άφιξη του στον Άρη αλλά και την συνομιλία του με τον Θεόφιλο Μητρούδη μίλησε ο Γιώργος Γάσπαρης.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στην εκπομπή της Cosmote TV:

«Με αστυνομική κλούβα με πήγαν στα γραφεία γιατί είχε 3.000-4.000 οπαδούς έξω από τα γραφεία του Άρη. Ήθελαν να μας λιντσάρουν και είχαν κλείσει τα γραφεία με κλούβες για να με βάλουν μέσα να υπογράψω . Στη μία το βράδυ. Στο πρώτο ραντεβού που είχα με τον Μητρούδη μου είπε θα φύγει ο Γκάλης από την ομάδα και του λέω είσαι τρελός. Αυτά δε γίνονται. Το να τον διώξεις δε γίνεται, είναι τεράστιο λάθος θα το μετανιώσεις. Μου λέει ήδη το έχω μετανιώσει, αλλά ο Γκάλης δεν το ξανασυζητά. Όταν έχεις ένα τέτοιο βασιλιά, όταν έχεις τον Τζόρνταν δεν μπορείς να τον διώξεις. Εκεί έπρεπε να μείνει».

Για τις περιπέτειες που πέρασε στον Άρη:

«Δε μου έδιναν ρούχα. Πολλά μου είχαν σπάσει το αυτοκίνητο, πέρασα πολλά. Δεύτερη αγωνιστική παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και βγαίνω έξω χαρούμενος, έχω ζήσει το ντέρμπι, είχα παίξει καλά και λέω τουλάχιστον θα γίνω αποδεκτός από το λαό του Άρη και με πλησιάζουν δύο-τρεις τύποι και μου λέει ο ένας «Γιωργάκη την γλίτωσες σήμερα».

Για το αν έμενε με το Φασούλα:

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλη η Θεσσαλονίκη ήταν πικραμένη που έφυγε ο «βασιλιάς» και ξεσπούσαν επάνω μου λες και έφταιγα εγώ. Έμενα σε ένα δωμάτιο 2Χ2 ψάχνοντας να βρω σπίτι, ήμουν από το δωμάτιο στο γήπεδο και πίσω, δε μίλαγα με άνθρωπο, μέχρι που ο Φασούλας που είχε μεγάλο σπίτι, με λυπήθηκε και μου είπε έλα να μείνεις μαζί μου, αλλά να μην το μάθει κανείς γιατί θα μας σφάξουνε. Έμεινα μέχρι να βρω σπίτι. Κρυβόμουνα. Συναντιόμασταν στο Παλέ και δε μιλάγαμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button