Ποδόσφαιρο

ESL: «Απορρίπτουμε κάθε επίμονο εξαναγκασμό που προσπαθεί η UEFA να πετύχει»

Μέσω κοινής γραμμής, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να στείλουν μήνυμα στην UEFA, για τις πιέσεις που ασκεί προκειμένου να διαλυθεί η European Super League.

Οι τρείς σύλλογοι έκαναν γνωστό πως έχουν την πρόθεση να καθίσουν στο τραπέζι, έτσι ώστε να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που θεωρούν ότι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα επισήμανε στον Τσέφεριν και στους υπόλοιπους αξιωματούχους της συνομοσπονδίας, πως η στάση όπου έχουν υιοθετήσει αποτελεί παράβαση των δικαιωμάτων τους.

«Η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης, όλες τους με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, δεν θα δεχτούν καμία μορφή εξαναγκασμού ή ανυπόφορης πίεσης, ενώ παραμένουν θετικοί στην προθυμία τους να συζητήσουν, με σεβασμό και μέσω διαλόγου, τις επείγουσες λύσεις που χρειάζεται το ποδόσφαιρο σήμερα.

Αντί να διερευνήσει τρόπους εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου μέσω ανοικτού διαλόγου, όμως,  η UEFA περιμένει από εμάς να αποσύρουμε τις τρέχουσες δικαστικές διαδικασίες που αμφισβητούν το μονοπώλιο τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είτε μεταρρυθμίζουμε το ποδόσφαιρο είτε θα πρέπει να παρακολουθήσουμε την αναπόφευκτη πτώση του

Απορρίπτουμε κάθε επίμονο εξαναγκασμό που προσπαθεί η UEFA να πετύχει, απέναντι στις ομάδες μας. Αυτή η ανησυχητική στάση συνιστά κατάφωρη παραβίαση της απόφασης των δικαστηρίων, τα οποία έχουν ήδη προειδοποιήσει την UEFA», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι τρεις σύλλογοι της European Super League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button