Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: «Έμειναν στην Κύπρο τα 13 μέλη της Ελπίδων με κορωνοϊό»

Με ήπια συμπτώματα οι 10 ποδοσφαιριστές της Εθνικής και τα τρία μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά.

Ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023, αναβλήθηκε μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στη Μεγαλόνησο.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, τα 20 μέλη της αποστολής, αρνητικά στον Covid-19, επέστρεψαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο έμειναν οι 10 ποδοσφαιριστές και τα τρία μέλη που βρέθηκαν θετικά, μαζί με συνοδεία, εν αναμονή τσάρτερ που θα τους φέρει πίσω στη βάση τους.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με τον αναβληθέντα αγώνα U21 Κύπρου Ελλάδας και τα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αποστολή, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Τα είκοσι μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν αρνητικά στους ελέγχους για Covid-19, έχουν ήδη επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα.

Τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι δέκα ποδοσφαιριστές και οι τρεις συνοδοί που ήταν θετικοί στα τεστ, παρέμειναν προς το παρόν στην Κύπρο.

Είναι όλοι τους καλά και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Μαζί τους είναι ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, όπως και η team mamager».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button