ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

“Αυτοματοποιημένο το οφσάιντ μέχρι το 2022”

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι μηχανές να αποφασίζουν εξ’ ολοκλήρου για κάθε περίπτωση οφσάιντ.

Αποκάλυψη σταθμός από τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος από τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης ποδοσφαίρου στην FIFA, δουλεύει καθημερινά για την πρόοδο και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Παρίσι, ο Αλσατός αποκάλυψε ότι μέσα στο 2022 είναι εξαιρετικά πιθανό, οι μηχανές να αποφασίζουν ολοκληρωτικά για κάθε περίπτωση οφσάιντ, δίχως να αποκαλύψει πληροφορίες για την τεχνολογία που εξελίσσει αυτή τη στιγμή η FIFA: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το οφσάιντ να αυτοματοποιηθεί το 2022. Προς το παρόν πρέπει να τηρήσω εχεμύθεια, αλλά αυτή θα είναι η νέα μεγάλη εξέλιξη στον χώρο της διαιτησίας του ποδοσφαίρου».

Η παγκόσμια ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να εξελίξει ακόμα περισσότερο το VAR με μία προηγμένη τεχνολογία που θα αφορά αποκλειστικά το οφσάιντ, με μία εφαρμογή που θα μοιάζει με την goal line technology και θα δίνει άμεσα την απόφαση για οφσάιντ, δίχως να υπεισέρχεται στη μέση ο ανθρώπινος παράγοντας και η ανθρώπινη κρίση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button