Μπάσκετ

Ατζέντης Χάγκινς: «Δε θέλει να χάνει ούτε στην προπόνηση ο Τζος, τρέφεται από τον ανταγωνισμό»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Τζος Χάγκινς, Θάνος Κουκουράβας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Στο πέρασμα του από τον Ηρακλή ο Τζος έδωσε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του. Στο Περιστέρι πέρυσι ξεκίνησε έχοντας έναν τραυματισμό, όταν επανήλθε το Περιστέρι άλλαξε όλο του το ρόστερ, για αυτό και εμείς βρήκαμε ένα πιο σταθερό περιβάλλον και πήγαμε στην Ουγγαρία.

Να ξέρετε ότι ενώ ήταν ο Χάγκινς στην Ουγγαρία το Περιστέρι ενδιαφέρθηκε ξανά να τον φέρει πίσω, αν θυμάμαι καλά ήταν με προπονητή τον Τόμιτς.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Τζος είναι ότι είναι νικητής, είναι ένα παιδί που γουστάρει να μη χάνει ούτε στην προπόνηση. Κλασσικός Αμερικάνος που τρέφεται από τον ανταγωνισμό, του αρέσει το trash talking.

Για το πως έφτασε στο σημείο να έρθει στον Άρη:

Συζητήσαμε από τις αρχές του καλοκαιριού, είχαμε πολλές προτάσεις. Του είπα να αφήσει το οικονομικό, να βρει μία ομάδα και έναν προπονητή που να του ταιριάζει. Αυτό το κατάλαβε, κατάλαβε ότι πρέπει να ολοκληρώσει μία φουλ σεζόν σε μία ομάδα σαν τον Άρη.

Ήδη ζήτησε να μάθει πότε ξεκινάει η προετοιμασία και να έρθει ακόμη πιο νωρίς.

Για το αν μιλάει με τον Άρη για άλλους παίκτες:

Με όλες τις ομάδες, όπως και με τον Άρη συζητάμε για άλλες περιπτώσεις παικτών, ακόμη όμως και αν υπάρχει κάτι που πλησιάζει να ολοκληρωθεί είναι θέμα της ομάδας να το ανακοινώσει. Πολλά πράγματα γίνονται και λέγονται, ενώ πολλά που λέγονται δε γίνονται.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button