Από την Πολωνία στον Άρη το «κανόνι» Μιλάνα Ράιλιτς

Ολοκλήρωσε το «καρέ» των ξένων αθλητριών του ο Άρης, ο οποίος απέκτησε τη Σέρβα ακραία-διαγώνια, Μιλάνα Ράιλιτς.
«Φονικό όπλο» στην επίθεση
Πρόκειται για αθλήτρια η οποία αγωνίζεται τόσο στη θέση της ακραίας όσο και σε αυτή της διαγώνιας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπιντγκόζ από την Πολωνία για το πρώτο μισό της σεζόν, πριν αποχωρήσει με προορισμό την Ασία και την Ινδονησία.
Στην Πολωνία αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο ως διαγώνια, πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ σε δύο αγώνες έπαιξε και στη θέση της ακραίας.
Το μεγάλο της όπλο είναι το επιθετικό της ταλέντο, ενώ όσο αγωνίστηκε στη θέση της ακραίας έδωσε τέσσερις άσσους σε 56 σερβίς που τη «στόχευσαν».
Φτιάχνει επίθεση-φωτιά
Η Ράιλιτς θα αγωνίζεται ως ακραία στον Άρη, ο οποίος με Μερτέκη, Ράιλιτς και Ζαντοροζνάι πρόκειται να έχει ως μεγάλο όπλο την επίθεση, όπου βέβαια έχει ως «μαέστρο» την εξαιρετική Μίλιεβιτς.
Με την προσθήκη της Ράιλιτς, ο Άρης κλείνει την τετράδα των ξένων του και πλέον ξεκαθαρίζει η επτάδα στην οποία θα στηριχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.