ΑπόψειςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

To Yellow εκσυγχρονίζεται! Οι καλύτερες μουσικές με την καλύτερη ποιότητα μέσα από το Soundcloud

Έναν ακόμη τρόπο για να προσφέρει την καλύτερη μουσική σε κορυφαία ποιότητα έχει πλέον το Yellow Radio που εγκαινιάζει το κανάλι του στο Souncloud!

Πέρα από το αθλητικό κομμάτι και την αγάπη προς τον Άρη το Yellow Radio από την στιγμή της ίδρυσης του έχει… δεσμευτεί να προσφέρει στο κοινό του εξαιρετική μουσική.

Πλέον στο κομμάτι αυτό “εγκαινιάζεται” το νέο κανάλι του Yellow στο SoundCloud το οποίο θα φιλοξενεί αποκλειστικά μουσικές επιλογές από τους ανθρώπους οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το συγκεκριμένο κομμάτι στο ραδιόφωνο.

Έτσι μετά κανάλι του Υoutube που έχει ήδη ξεκινήσει να… παίζει μπάλα αλλά και το MixCloud στο οποίο ανεβαίνει υλικό από το ραδιόφωνο προστίθεται ένα ακόμη μέσο, αυτό του SoundCloud στο οποίο μάλιστα έχει ήδη δημοσιευτεί υλικό, από τον Nick Waterhouse.

Ακόμη, μαζί με το Facebook, το Instagram το Twitter και το YouTube θα προστεθεί στην λίστα με τα Social Media του ραδιοφώνου που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του YellowRadio.gr.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button