ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Πέρεθ προετοιμάζει το έδαφος για Τσάμπι Αλόνσο στη Ρεάλ

Την διάδοχη κατάσταση του Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζουν οι Μαδριλένοι, με το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ξεκινήσει την προεργασία για να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι, με τον Τσάμπι Αλόνσο να διαδέχεται τον Κάρλο Αντσελότι.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο 42χρονος προπονητής χαίρει της εκτίμησης του Φλορεντίνο Πέρεθ, που θέλει να το προσφέρει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και να του παραδώσει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ρεάλ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Β ομάδα των Μαδριλένων και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους ως πρώτος προπονητής των «Μερένχες».

Τόσο ο Αντσελότι, όσο και ο Τσάμπι Αλόνσο έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με Ρεάλ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει η αλλαγή σκυτάλης να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, όντας διατεθειμένος να αποζημιώσει τον Ιταλό τεχνικό αλλά και την Λεβερκούζεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button