Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Κρίσιμη μέρα για Φαμπιάνο και οι επιλογές στα αριστερά

Αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και πίστη για συνέχεια στο καταπληκτικό ξεκίνημα της σεζόν για τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την προετοιμασία τους ενόψει του κομβικού αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τη σημερινή (25/10) μέρα να είναι κρίσιμη για τον Φαμπιάνο.

Κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική, κάθε αγώνας αποφέρει τρεις βαθμούς. Ο Άρης αντιμετωπίζοντας αγώνα με τον αγώνα τις υποχρεώσεις του, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά στη φετινή Super League, ετοιμάζεται για τη δύσκολη, αλλά και κομβική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να δει στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση του Φαμπιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ταλαιπωρούνταν από ίωση. Παρ’ όλα αυτά πραγματοποιεί τρέξιμο και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αν δεν τα καταφέρει ο Φαμπιάνο σήμερα και δεν αισθανθεί καλύτερα, η παρουσία του θα είναι αμφίβολη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με τον Φραν Βέλεθ να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα; Δύο θέσεις στην αριστερή πτέρυγα είναι το ερωτηματικό του Άκη Μάντζιου, με τους Φρίντεκ και Σίστο να έχουν περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στις αρχικές επιλογές του προπονητή του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button