Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Ο “πονοκέφαλος” στη θέση 4 έγινε ακόμα μεγαλύτερος

Ο τραυματισμός του Γιώργου Γκιουζέλη στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Τσεντεβίτα Ολίμπια ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει εκτός παρκέ για ένα διάστημα δημιουργεί μεγάλο έλλειμα στη θέση του πάουερ φόργουορντ

Είχε ούτως ή άλλως μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Καστρίτης για να καλύψει το κενό που υπήρχε στη θέση 4 τώρα ήρθε το κερασάκι στη τούρτα.

Ο τραυματισμός του Γκιουζέλη στο χέρι στο πρώτο δεκάλεπτο του χθεσινού (23/10) αγώνα απέναντι στους Σλοβένους και η ανετοιμότητα του Νέιτ Λαζέβσκι δημιουργούν μία κατάσταση δύσκολα διαχειρίσιμη για τον προπονητή του Άρη. Ο Λευτέρης Μαντζούκας έχει αποχωρήσει εδώ και μιάμιση περίπου εβδομάδα, ενώ ο 25χρονος Αμερικάνος ακόμα δεν έχει βγάλει ολόκληρη προπόνηση.

Ο Γκιουζέλης έγινε έτσι η πρώτη επιλογή για τη θέση και σε ένα παιχνίδι που έκανε την έστω και ολιγόλεπτη επανεμφάνιση του ο Λαζέβσκι μετά το χειρουργείο στους κοιλιακούς, ήρθε ο τραυματισμός του 28χρονου Έλληνα να δώσει ένα τόνο ειρωνείας στην ατυχία των “κιτρινόμαυρων”.

Η δήλωση μάλιστα του προπονητή Καστρίτη πως ο Αμερικάνος θα είναι έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς σε τρεις εβδομάδες από τώρα δείχνει πως σε περίπτωση που το χτύπημα στον Γκιουζέλη είναι σοβαρό τότε ο Άρης δε θα έχει καθαρόαιμο “τεσσάρι”, για να καλύψει τη θέση.

Και αν για το BKT EuroCup υπάρχει η λύση του Ντόνοβαν Κλέι που βέβαια έχει πιο συμπληρωματικό ρόλο και έχει υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με την ομάδα, στο πρωτάθλημα όπου ο 23χρονος Αμερικάνος δεν είναι δηλωμένος υπάρχει τεράστιο θέμα.

Η ομάδα μέχρι στιγμής είχε επιλέξει να μην “σπαταλήσει” μία αλλαγή ξένου για να προσθέσει τον Κλέι στο εγχώριο ρόστερ αλλά μπορεί να αναγκαστεί. Εκτός και αν βρεθεί μία πειραματική λύση εκ των έσω μέχρι να επανέλθουν οι τραυματίες ή ο τραυματισμός του Γκιουζέλη είναι πιο ήπιος απ’ ότι φαίνεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button