Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο ορεξάτος Σουλεϊμάνοφ

Ο Ρώσος εξτρέμ έκανε χθες τη δεύτερη φετινή εμφάνισή του με τον Άρη, παίζοντας περισσότερο χρόνο και δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση…

Την περσινή σεζόν ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ ήταν βασικός και αναντικατάστατος για τους κιτρινόμαυρους, καθώς μόνιμα η ενδεκάδα του Άρη ξεκινούσε από τη δική του παρουσία στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η φετινή χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για τον ίδιο, καθώς η βαριά τιμωρία των πέντε αγωνιστικών για όσα έγιναν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου, τον κράτησε αναγκαστικά εκτός δράσης μέχρι την προηγούμενη Κυριακή.

Στην Τούμπα ο Ρώσος πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, χθες όμως έπαιξε πάνω από μισή ώρα, όντας ιδιαίτερα ορεξάτος και με διάθεση να δείξει πράγματα στον προπονητή του, προκειμένου να τον υπολογίζει στη συνέχεια.

Ο Σουλεϊμάνοφ μάλιστα αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εκεί που δεν τον είδαμε καθόλου πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μία θέσεις, που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο συναγωνισμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος τη φετινή σεζόν και όποιος θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής, πρέπει να προσπαθήσει πολύ, κάτι που ο Ρώσος μεσοεπιθετικός φαίνεται να έχει καταλάβει πολύ καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button