Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Λιγότεροι… λόγοι ανησυχίας από πέρυσι

Ο Άρης στάθηκε άτυχος με τους τραυματισμούς Μόντσου και Μάγιο, αλλά ταυτόχρονα είναι λιγότερο αγχωμένος από ότι θα ήταν άλλα χρόνια σε παρόμοιες συνθήκες.

Με το… καλημέρα ο Μόντσου έδειξε το ταλέντο του και εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του Άρη από τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League, ενώ και ο Μάγιο πήρε κατευθείαν τη θέση του βασικού.

Αμφότεροι οι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μοναδική παρηγοριά είναι ότι πλέον ο Άρης δεν στερείται επιλογών στις συγκεκριμένες θέσεις.

Πέρυσι αν για παράδειγμα έλλειπε ο Νταρίντα υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα, με εναλλακτικές τον Πάρντο και τον Ντζούρασεκ για να παίξουν δίπλα στον Ζουλ. Φέτος ακόμη και αν ο Μόντσου δεν τα καταφέρει από τον πάγκο έρχεται ο Νταρίντα, ο κορυφαίος κεντρικός χαφ του περσινού πρωταθλήματος σύμφωνα με το Wyscout!

Αντίστοιχα και στο δεξί άκρο της άμυνας, πέρυσι σε κάποιες περιπτώσεις αν έλλειπε ο Οντουμπάτζο υπήρχε μόνο η λύση του Φαττόρε, καθώς ο Μοντόγια χρειαζόταν να παίξει αριστερά, κάτι που φέτος φυσικά δεν συμβαίνει. Ακόμη και ο Φαττόρε έναν χρόνο αργότερα μοιάζει πολύ πιο ασφαλής επιλογή, έχοντας πάρει σημαντικές εμπειρίες.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα η απουσία οποιουδήποτε παίκτη. Είναι όμως δεδομένο ότι ο Άρης έχει κάνει ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά τις εναλλακτικές του επιλογές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button