Ποδόσφαιρο

Χρειάζεται μία ντουζίνα μεταγραφών…

Οι… αφαιρέσεις στο ρόστερ του Άρη και οι… προσθέσεις που αγνοούνται ως τώρα, αναδεικνύουν την ανάγκη απόκτησης τουλάχιστον διψήφιου αριθμού ποδοσφαιριστών, ιδίως αν προκύψουν και νέες αποχωρήσεις.

Τις τελευταίες μέρες παραχωρήθηκε ο Μόουζες Οντουμπάζιο, ενώ λύθηκε το συμβόλαιο και με τον Νέβεν Τζούρασεκ. Κι έτσι, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων, πέραν του ότι θα διαπιστώσει ότι θα έπρεπε να ήταν διαφορετικό και σίγουρα ενισχυμένο ενόψει της παρουσίας της ομάδας για την Ολλανδία, θα διαπιστώσει ότι απαιτείται μια… ντουζίνα κινήσεων.

Ξεκινώντας από τη θέση του τερματοφύλακα, ο Χουλιάν Κουέστα δεν έχει καμία αίσθηση εσωτερικού ανταγωνισμού, καθώς παραμένει κενή η θέση του δεύτερου γκολκίπερ, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Κυριαζής.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, η απόφαση ενίσχυσης είναι δεδομένη, αλλά δεν είναι από αυτές που επείγουν λόγω της παρουσίας τον Μοντόγια-Φατόρε. Στο δε αριστερό υπάρχει μόνο ο Φράνκο Φεράρι, ο οποίος μάλιστα δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην περσινή χρονιά, άρα χρειάζεται η απόκτηση βασικού αριστερού full back.

Στο κέντρο της άμυνας, πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα προστεθεί στόπερ (υποψήφιος ο Σισέ) για να πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Βέλεθ, Ρόουζ και στην πραγματικότητα αυτός πρέπει να είναι αριστεροπόδαρος.

Η μεγαλύτερη ανάγκη βρίσκεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς δεν υπολογίζεται κανείς εκ των Πάβιτσιτς και Πάρντο. Απαιτείται η απόκτηση βασικού αμυντικού χαφ κι ενδεχομένως, έως δύο ακόμη εσωτερικών μέσων, για να πλαισιώσουν τους Ζουλ και Νταρίντα. Στο “10” αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Μάνου Γκαρθία, αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης, οπότε η συγκεκριμένη θέση είναι επαρκώς καλυμμένη.

Στα επιθετικά άκρα, η επιστροφή του Σαμόρα προστέθηκε στις λύσεις των Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Παναγίδη, αλλά η απόφαση της διοίκησης προβλέπει την προσθήκη δύο ακόμη ακραίων επιθετικών.

Στη δε κορυφή της επίθεσης υπάρχει μόνο ο Λορέν Μορόν (και ο νεαρός Αγοραστός) και με το σενάριο πώλησής να είναι ιδιαιτέρως πιθανό. Στο ενδεχόμενο παραμονής του Ισπανού θα χρειαστεί η απόκτηση ενός ακόμη φορ και σε αυτό της παραχώρησής του, θα χρειαστούν δύο παίκτες για την κορυφή.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι, πλέον από τους βασικούς αντιπάλους του Άρη είναι και ο χρόνος. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη, η κλεψύδρα αδειάζει επικινδύνως, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες, ενώ υπάρχει πάντα και η ποινή των δύο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί σε όλη την αποστολή του τελικού Κυπέλλου, σε αναμονή της έφεσης που έχει κατατεθεί από τους κιτρινόμαυρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button