Ποδόσφαιρο

Στροφή στο Κύπελλο

Ο Άρης, όπως και τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έτσι και την ήττα από τον Ολυμπιακό, θα την αφήσει γρήγορα πίσω του, έχοντας πλέον στο μυαλό του τη Νίκη Βόλου.

Το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου δεν αφήνει πολύ χρόνο στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό (24/01, 18.00) παιχνίδι Κυπέλλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε κυρίως με τις αλλαγές του, πριν ή κατά τη διάρκεια του ματς, να μοιράσει ανάσες όχι μόνο λόγω ΑΕΚ, αλλά και με φόντο τη συνέχεια της ομάδας σε δύο διοργανώσεις και έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο απέναντι στους Βολιώτες.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει από την ομάδα να παρουσιάσει άλλη εικόνα την Τετάρτη. Όχι μόνο λόγω αντίδρασης, αλλά και για να τελειώνει, εάν μπορεί, με την πρόκριση από το πρώτο ματς και να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο Πανθεσσαλικό.

Κάτι που θα βοηθήσει τον Άρη να πάει πιο συγκεντρωμένος στην Κηφισιά αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button