Ποδόσφαιρο

Έρχεται ο Φεράρι και υπογράφει

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του Φράνκο Φεράρι από το ΑΠΟΕΛ, η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Αργεντίνο αριστερό μπακ, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ένα φλερτ που χρονολογείται από τον Γενάρη του 2022 κατέληξε σε γάμο για τον Άρη, καθώς οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε συμφωνία με τον 31χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Φράνκο Φεράρι και μάλιστα ο Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τις… προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, καθώς επίσης και την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τον τελευταίο γύρο επαφών, αλλά και για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Φεράρι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό μέσα από την εξαιρετική παρουσία του με τη φανέλα του Βόλου, καθώς αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη θεσσαλική ομάδα και σε 100 παιχνίδια σημείωσε τρία γκολ, έχοντας και επτά ασίστ.

Ο Άρης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Φεράρι και στο παρελθόν, αλλά πέρυσι ο Αργεντίνος μετακόμισε στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ (32 αγ., 4 ασίστ). Πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα, ο Φεράρι αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μίτρε και πιο συγκεκριμένα σε 50 αγώνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button