Ποδόσφαιρο

Ποια είναι τα δεδομένα για Πάλμα

Ο κόσμος του Άρη αγωνιά για την περίπτωση του Λουίς Πάλμα και το μέλλον του, πόσο μάλλον όταν διαβάζει καθημερινά διάφορα δημοσιεύματα, που αφορούν τον Ονδουριανό επιθετικό.

Την ίδια στιγμή που τα μίντια που είναι κοντά στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί πρόταση, η ΠΑΕ Άρης τηρεί σιγή ιχθύος για το ζήτημα. Προφανέστατα όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και θα παρθεί η απόφαση από την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Όλα είναι ανοικτά για την περίπτωση του Πάλμα προφανέστατα. Είναι αυτονόητο ότι στην περίπτωση των ομάδων εντός της Ελλάδας, υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που το αντιμετωπίζει αρνητικά και δεν θα ήθελε να δει τον Πάλμα με φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας. Ένα δεδομένο το οποίο είναι δεδομένο ότι ζυγίζει και η διοίκηση του Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Αυτή τη στιγμή, εκτός από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και δύο ομάδων από την Ευρώπη, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Παλίκουτσα είχε πει ότι ο Πάλμα δεν θα δοθεί για… ψίχουλα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποια θα είναι η εξέλιξη σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, τόσο αγωνιστικά, όσο και στην προσπάθεια για το “χτίσιμο” της ομάδας για τη νέα σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button