Γενικά

Δίκη Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες

Σήμερα θα ξεκινήσουν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης οι απολογίες των 12 οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω Πάσχα, η δίκη συνεχίστηκε χθες με την εξέταση ενός τεχνικού, ο οποίος «έκλεισε» τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης. Πρόκειται για μάρτυρα που κατέθεσε για λογαριασμού του 1ου (Γκαρσίου), του 6ου (Σαρακατσάνος) και του 12ου (Μπίσκος-Τοκμακίδης) κατηγορούμενου.

Σήμερα λοιπόν τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 21 έως 26 ετών) και ήδη προσωρινά κρατούμενοι, που θα κληθούν ένας ένας να απολογηθούν. Η διαδικασία των απολογιών αναμένεται να συνεχιστεί και στις επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Να θυμίσουμε ότι όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, φαινόταν ότι υπάρχει σχέδιο από την πλευρά των κατηγορουμένων, προκειμένου να “θολώσουν” τα νερά και να οδηγήσουν αλλού την υπόθεση, κάτι που θα φανεί από σήμερα που θα ξεκινήσουν οι απολογίες.

Μέχρι στιγμής ουδείς εκ των 12 κατηγορούμενων παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Άλκη, παρότι όλοι ομολόγησαν (στις αρχικές τους τοποθετήσεις κατά την έναρξη της δίκης, πριν από τρεις μήνες) ότι ήταν παρόντες στο αιματηρό επεισόδιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button