Ποδόσφαιρο

Στο ραντάρ της Παρί ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας 2022 πίσω από τον Καρίμ Μπενζεμά. Έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας, βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ, ενώ ελπίδες υπάρχουν θεωρητικά ακόμα και για το Πρωτάθλημα (αν και οι στοιχηματικες δεν δείχνουν να το πιστεύουν ιδιαίτεραΟ). Διανύει μακράν την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και η ομάδα του θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2023, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα. Και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει να ορέγεται…

Αν το καλοκαίρι δεν βρεθεί επέλθει συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο, τότε η Λίβερπουλ ίσως αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της πώλησης, ώστε να μην χάσει τον Σενεγαλέζο φορ χωρίς αντάλλαγμα. Η πρώτη ομάδα που δείχνει να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 30χρονο επιθετικό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, αν ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχωρήσει από το Παρίσι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο Μανέ θα είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να δελεάζεται ιδιαίτερα από το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλλία, δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη Μετς, την ομάδα που τον ανέδειξε. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button