Μπάσκετ

Ο Άρης μπήκε «σφήνα» για Σαμοντούροφ

Ο Άρης έχει μπει σφήνα στο ενδιαφέρον Ευρωπαϊκών κολοσσών για Σαμοντούροφ.

Μπορεί να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει δελεαστική οικονομική πρόταση στον παίκτη όπως ο Ολυμπιακός ή η Μπαρτσελόνα, αλλά έχει το αβαντάζ, ότι μπορεί να υποσχεθεί χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες στον αθλητή, να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα της Α1.

Η απόφαση του νεαρού καλαθοσφαιριστή για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την ακαδημία ΔΕΚΑ δεν θα αργήσει, καθώς αυτές τις μέρες οι γονείς του είναι μαζί με τον ατζέντη του στην Αθήνα και συζητούνε με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Μάλιστα στα πλεονεκτήματα του Άρη πρέπει να συνυπολογιστεί η παρουσία των κιτρινόμαυρων στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ο Σαμοντούροφ θέλει να συνεχίσει να ζει στην «νύφη του Θερμαϊκού» με τον Άρη να αποτελεί την καλύτερη λύση σε περίπτωση που

Το ταλέντο του 16χρονου ήταν δεδομένο, αλλά η απογείωση ήρθε φέτος, όπου στο Rising Stars πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στον τίτλο, με 30(!) πόντους στον τελικό με τον Ολυμπιακό! Συνολικά μέτρησε 25.9 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 2 μπλοκ ανα αγώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του YellowRadio.gr, την καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρόταση μέχρι στιγμής την έχουν κάνει ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα. Υπολείπονται κατά πολύ η πρόταση του Παναθηναϊκού και όλων των υπόλοιπων ομάδων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button