Ερασιτέχνης

Συνάντηση Αρβανίτη με Κελεσίδου και Ουζούνη

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, συνομίλησε με την υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Τασούλα Κελεσίδου και την Ολυμπιονίκη και πρώην αθλήτρια του Άρη, Πόπη Ουζούνη.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, συνομίλησε με την υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Τασούλα Κελεσίδου και την Ολυμπιονίκη και πρώην αθλήτρια του Άρη, Πόπη Ουζούνη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα για τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη (11/2) στα γραφεία του συλλόγου με τη δις Ολυμπιονίκη της Δισκοβολίας και υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Τασούλα Κελεσίδου και την Ολυμπιονίκη της Σφαιροβολίας και πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας, Πόπη Ουζούνη.

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τα δύο στελέχη της κίνησης “Αναγέννηση του Στίβου”, τα οποία τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις εν όψει των επερχόμενων εκλογών και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες, ώστε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού αθλητισμού, το οποίο έχει χαρίσει μύριες διακρίσεις στη χώρα μας, να βαδίσει σε ακόμα καλύτερα μονοπάτια. Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση και για το στόχο της “Αναγέννησης του Στίβου” να διοργανωθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028 στη Θεσσαλονίκη.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button