Ποδόσφαιρο

2021 by Yellow: Ο Κουέστα και οι… υπόλοιποι στο «1» (+Poll)

Ο Κουέστα παραμένει πρώτη επιλογή στο «1» για τον Άρη, την στιγμή που δοκιμάστηκαν τρεις ακόμη τερματοφύλακες.

Το 2021 ολοκληρώνεται και το YellowRadio.gr κάνει μία ανασκόπηση όσων είδαμε τους τελευταίους 12 μήνες, ξεκινώντας από την θέση «1» που ξεσήκωσε μεγάλη συζήτηση.

Συνολικά μέσα στην χρονιά δοκιμάστηκαν τέσσερις τερματοφύλακες, με τον Κουέστα να έχει τις περισσότερες συμμετοχές. Από τα ματς που έπαιξε, τα 18 ήταν το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Δέχθηκε 14 γκολ και κράτησε οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Δυστυχώς όμως μέσα σε όλα υπήρχε και το πικρό περιστατικό με τον προημιτελικό του κυπέλλου.

Φέτος ο Κουέστα -εξ αιτίας και ενός τραυματισμού- ξεκίνησε ως δεύτερος πίσω από τον Ντένις, αλλά πήρε και πάλι την ευκαιρία του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Με 12 ματς φέτος έχει καταφέρει να κρατήσει 6 clean sheets, ενώ έχει δεχθεί 11 γκολ. Συνολικά έχει αρκετές καλές επεμβάσεις, βοηθώντας την ομάδα να έχει μία από τις κορυφαίες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Με τι βαθμό θα αξιολογούσατε την φετινή σεζόν του Χουλιάν Κουέστα

View Results

Loading ... Loading ...

Από την άλλη πλευρά δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα ο Βραζιλιάνος Ντένις. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά από τα παιχνίδια με Αστάνα, ΟΦΗ και Ιωνικό δεν κατάφερε να πείσει, και έχασε την θέση του βασικού.

Πήρε και πάλι τις ευκαιρίες του με Αστέρα, Ολυμπιακό αλλά και ΟΦΗ στο κύπελλο. Δεν φέρει ευθύνη για κάποιος από τα δύο γκολ που δέχθηκε, δεν κατάφερε όμως να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Πέντε συμμετοχές είχε ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος δέχθηκε τρία γκολ, αλλά έχασε την θέση του βασικού μετά την ήττα του Άρη με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Άλλα τόσα παιχνίδια έπαιξε και ο Ζακαρί Μπουσέ. Ο Γάλλος έχασε την θέση του μετά το γκολ που δέχθηκε στο Άρης-ΑΕΚ από την εκτέλεση φάουλ του Λιβάι, ενώ έπαιξε και στο ΠΑΟΚ-Άρης (2-2).

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button