Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Αυτοί που έφυγαν, αυτά που μας άφησαν και που είναι τώρα (+poll) -Final Part

To ΥellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα για όσα συνέβησαν το 2020 και σήμερα ολοκληρώνει την σειρά κειμένων για αυτούς που… μας άφησαν.

Mετά τις αναφορές των δύο τελευταίων ημερών σήμερα ολοκληρώνεται η αναφορά σε όσους αποχαιρέτησαν τον Άρη το 2020.

Η πιο πρόσφατη αποχώρηση είναι αυτή του Φαμπιάν Έμαν. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έμεινε 1,5 χρόνο στην Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το βήμα μπροστά που περίμεναν οι κιτρινόμαυροι.

Πλέον είναι ελεύθερος και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συμφωνήσει με ομάδας της χώρας του.

Το καλοκαίρι έκλεισε και ο κύκλος του Δημήτρης Διαμαντόπουλου στον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός συμπλήρωσε τρία χρόνια στην ομάδα, παλεύοντας και δίνοντας τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Έχει δεδομένα μία θέση στην καρδιά του κόσμου.

Συνολικά μέτρησε 39 συμμετοχές με την ομάδα πετυχαίνοντας 19 γκολ, και φέτος βρίσκεται στα Χανιά περιμένοντας το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Θετικό είναι το πρόσημο και για την παρουσία του Τσιλιγγίρη στον Άρη. Ο νεαρός τερματοφύλακας έπαιξε τρεις φορές με τον Άρη, δεχόμενος συνολικά δύο τέρματα αλλά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Φέτος βρίσκεται στην Κύπρο, χωρίς να έχει αγωνιστεί έως τώρα σε κάποιο παιχνίδι με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Παρελθόν αποτέλεσε από την ομάδα το καλοκαίρι και ο Μάρτιν Τόνσο. Μετά από 1,5 χρόνο, αρκετή ατυχία, 26 ματς, 1 γκολ και δύο ασίστ επέστρεψε στην Λατινικά Αμερική και την Λα Σερένα, με την οποία δείχνει να έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Τέλος ιδιαίτερη ήταν η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω του ban των μεταγραφών. Έπαιξε συνολικά 9 παιχνίδια με την ομάδα πριν πάει στην Λάρισα την φετινή χρονιά.

Ποιος από τους παρακάτω παίκτες προσέφερε τα περισσότερα στον Άρη.

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button