Μπάσκετ

Ώρα… τηλε-Δ.Σ. για την ΕΟΚ για την ανάδειξη προέδρου

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ θα κάνει σήμερα ψηφοφορία και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία.

Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή στην ΕΟΚ. Έξι μέρες μετά τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, τα μέλη που επέλεξε το δικαστήριο θα συνεδριάσουν διαδικτυακά (λόγω… κορωνοϊού) με πρώτο μέλημα την ανάδειξη προέδρου.

Για αυτή απαιτείται να υπάρχει πλειοψηφία μεταξύ των 21 μελών (18 της ΕΟΚ και 3 του ΕΣΑΚΕ), δηλαδή ο νέος πρόεδρος χρειάζεται να έχει με το μέρος του άλλα δέκα μέλη (11 στο σύνολο).

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του προσωρινού προέδρου. Κι αυτό γιατί δείχνει να έχει τα περισσότερα μέλη με το μέρος του. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η στήριξη στο πρόσωπό του από τους Τσαγκρώνη, Γολέμη, Παπανικολάου, Αγγελόπουλο, Παρίση, Λόρτο, Μπάκουλα και Δουβή, συνολικά δηλαδή (μαζί με την ψήφο Βασιλακόπουλου) 10.

Αντίθετα, η πλευρά Φασούλα έχει με το μέρος της σίγουρα τους Μαρκάκη, Ιωάννου και Ρεντζιά, πιθανώς και τους Νικολόπουλου και Ασημακόπουλου που είναι στην παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ο οποίος δεν επιθυμούσε να είναι στην προσωρινή διοίκηση.

Άγνωστες είναι οι βουλές των Γαλατσόπουλου, Μήλα, Αλεξόπουλου, Φιλίππου και Χριστοδούλου, που δεν αποκλείεται να ρίξουν λευκό.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα θέσει η πλευρά Φασούλα είναι να οριστεί άμεσα ημερομηνία και συγκεκριμένος τρόπος για την διεξαγωγή των εκλογών μέχρι τις 23 Μαΐου, όπως ορίζεται από νέα τροπολογία. Εκλογές το συντομότερο επιθυμεί και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ η πλευρά Βασιλακόπουλου και Παπανικολάου έχει θέσει ως όρο να μπουν στο μητρώο της ΓΓΑ και συνεπώς να αποκτήσουν δικαίωμα εκλέγειν τα σωματεία που είχαν αποκλειστεί από τη διαδικασία παρότι ενεργά.

Σε ένα ζήτημα στο οποίο φαίνεται πως συμφωνούν όλες οι πλευρές, είναι να κατατεθεί αίτημα στην πολιτεία για να επιτραπούν οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button