Ποδόσφαιρο

Ώρα Ευρώπης! Ότι πρέπει να ξέρετε για το νέο ταξίδι του Άρη

Ο Άρης είναι στην Ευρώπη και το YellowRadio.gr σας ενημερώνει για το format και όλες τις ημερομηνίες κλειδιά της διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να σφραγίσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και πλέον έχουν στο μυαλό τους στο Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε ότι έχει να κάνει με το αυστηρά αγωνιστικό κομμάτι, η πορεία του Άρη θα ξεκινήσει την 21η του Ιουλίου με το πρώτο σκέλος του β’ προκριματικού γύρου, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 28/7.

Ακολούθως τα παιχνίδια του γ’ προκριματικού είναι προγραμματισμένα για τις 4 και 11 Αυγούστο, με τα πλέι-οφ να είναι προγραμματισμένα για 18 και 25 Αυγούστου. Σε περίπτωση που η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους, στους οποίους τα ματς είναι προγραμματισμένα για 8/9, 15/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11.

Στους ομίλους θα παιχτούν έξι παιχνίδια, με τον πρώτο του group να περνάει απευθείας στους 16 και τον δεύτερο να παίζει play-off παιχνίδι με μία εκ των ομάδων που θα καταλήξουν τρίτες στο Europa League.

Τέλος η χρονιά θα φτάσει στις 7 Ιουνίου, όπου στο Sinobo Stadium της Πράγας θα μάθουμε την δεύτερη νικήτρια στην ιστορία του Europa Conference League.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κληρώσεις, ο Άρης θα είναι δεδομένα παρών σε δύο από αυτές. Στις 15 Ιουνίου οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν τον αντίπαλο τους για τον β’ προκριματικό, ενώ στις 18 Ιουλίου θα γνωρίζουν τον πιθανό τους αντίπαλο για τον γ’ προκριματικό.

Ακολούθως την 1/8 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πλέι-οφ και στις 26 του ίδιου μήνα θα μάθουμε και τους ομίλους της διοργάνωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button