Μπάσκετ

Όχι άλλο παιχνίδι με την φωτιά! Λύσεις εδώ και τώρα χωρίς «ναι μεν αλλά»

Λύσεις άμεσα για το “αύριο” του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου απαιτούνται σε ένα ακόμη κρίσιμο καλοκαίρι, ίσως στο κρισιμότερο όλων.

Σε ένα ακόμη “καυτό” καλοκαίρι ετοιμάζεται να μπει ο μπασκετικός Άρης, που δεδομένα περνάει τα χειρότερα χρόνια της ιστορίας του.

Μετά από μία χρονιά που απέδειξε ότι κάθε χρόνο… γίνεται και χειρότερο, ο κιτρινόμαυρος σύλλογος καλείται να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα βαδίσει στην επόμενη μέρα, χωρίς να συνεχίσει να παίζει με την φωτιά για έναν ακόμη χρόνο.

Σαφώς το σημαντικότερο θέμα όλων είναι αυτό των μετοχών και το ποιος θα τις παραλάβει. Είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να γίνει διαπραγματευτικό χαρτί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικροπολιτικές.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι υποχρεωμένος ως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών να φροντίσει ο Άρης να πάει σε έναν σωστό δρόμο στην επόμενη ημέρα. Ο ίδιος δηλώνει ότι προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές, ζητάει όμως να είναι σίγουρος ότι θα υπάρχει πλάνο.

Εδώ πέρα όμως υπάρχει ένας αστερίσκος. Καλά κάνει ο Γουλιέλμος και θέλει ο Άρης να είναι σε καλά χέρια. Εφόσον όμως ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με τα όσα άκουσε (ή θα ακούσει) η λύση δεν είναι το να κρατάει την ωρολογιακή βόμβα που λέγεται “ΚΑΕ Άρης” στα χέρια του μέχρι να εκείνη να εκραγεί.

Τα πλάνα δεν έρχονται ουρανοκατέβατα, ούτε εμφανίζεται κάποιος από μηχανής Θεός παρακαλώντας να σώσει την ομάδα. Από την στιγμή που συνεχίζει να αναφέρει ότι το καλό του Άρη είναι πάνω από όλα αυτό που χρειάζεται είναι τρέξιμο και δουλειά ώστε να διασφαλίσει ότι ο Άρης θα είναι σε ασφαλή χέρια -κάτι το οποίο δεν έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν αποχώρησε χωρίς να υπάρχει διάδοχη κατάσταση-.

Από την άλλη υπάρχει το αίτημα των ανθρώπων που έτρεξαν την ΚΑΕ Άρης του τελευταίους μήνες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έγινε προσπάθεια, αλλά έως και την διακοπή του πρωταθλήματος ο Άρης βρισκόταν σε θέση που οδηγούσε στην κατώτερη κατηγορία.

Το ερώτημα που υπάρχει λοιπόν είναι απλό: Πως θα βαδίσει η ομάδα;

Όχι για να το ακούσει ο κάθε Γουλιέλμος αλλά γιατί ο κόσμος έχει το δικαίωμα να ξέρει. Γιατί το να υπάρχει διάθεση είναι καλό, η αγάπη για τον Άρη από ανθρώπους σαν τον Χάρη Παπαγεωργίου είναι δεδομένη, αλλά κανένας παίκτης δεν θα εκτιμήσει την “προσπάθεια” και μόνο.

Και αν τα πράγματα ήταν δύσκολα πριν ξεσπάσει η πανδημία τώρα η ύπαρξη χρημάτων είναι πιο κομβική από ποτέ. Ο αθλητισμός θα γνωρίσει δύσκολες μέρες, και μία ομάδα σαν τον Άρη που βασίζεται στα έσοδα του κόσμου της θα έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη από ανθρώπους που δεν έχουν απλά καλές προθέσεις, αλλά μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Το να κάθεται λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης με σταυρωμένα τα χέρια λέγοντας ότι “Θέλω, αλλά δεν μου έρχεται κάποια καλά πρόταση” ή το να υπάρχει μία πρόταση που λέει ότι “Δώστε μας τις μετοχές και θα τα καταφέρουμε” δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο μπασκετικός Άρης.

Ο μπασκετικός Άρης χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι θα τρέξουν να βρουν την λύση, να βρουν την διάδοχη κατάσταση και την επόμενη μέρα.

Και από όσους έχουν την διάθεση να αναλάβουν, ο Άρης χρειάζεται ένα σοβαρό και δομημένο πλάνο, το οποίο εφόσον υπάρχει θα στηριχθεί από κάθε φίλο της ομάδας.

Τα ημίμετρα τα “ΘΑ” και τα “σάλια” ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσουν στον ΑΡΗ που ονειρευόμαστε…!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button