Ποδόσφαιρο

Υπόθεση FIFA: Το διακύβευμα είναι τεράστιο, σηκώστε το γάντι ΟΛΟΙ

Τα αντανακλαστικά της πρέπει να δείξει η οικογένεια του Άρη σε ένα ζήτημα τεράστιας σημασίας.

Ο ποδοσφαιρικός Άρης βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει πάση-θυσία να λύσει το θέμα με την FIFA και να επανέλθει σε κανονική ροή.

Σε αυτήν την μάχη όλη η οικογένεια του Άρη πρέπει να είναι ενωμένη.

Αρχικά την ευθύνη έχει η ΠΑΕ Άρης η οποία χειρίζεται το θέμα τους τελευταίους μήνες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με το νομικό του επιτελείο είναι αυτοί που πρώτοι από όλους πρέπει να βρουν την λύση για να μην πάει η ομάδα πολλούς μήνες πίσω.

Πέρα όμως από την (αυτονόητη) ευθύνη της ΠΑΕ είναι πολύ σημαντικό όλος ο Άρης ενωμένος να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσει.

Άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν ανοιχτά ότι αγαπάνε τον Άρη -και έχουν κερδίσει πράγματα από αυτό- έχουν για μία ακόμη φορά την ΕΥΘΥΝΗ του να σηκώσουν το γάντι και να δώσουν την μάχη στο πλευρό του Θεού του πολέμου.

Είναι η πιο δύσκολη ώρα. Η ώρα που πρέπει τα λόγια να γίνουν πράξη, όσοι δηλώνουν ότι αγαπάνε την ομάδα να βρεθούν όντως δίπλα της για να μπορέσει να βγει από μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Αυτό που μένει να φανεί είναι το αν υπάρχει διάθεση η αν θα πρέπει να περιμένουμε μία… τετραετία ακόμη για να έχουμε και πάλι τα κλασσικά. Πολλά, γλυκά λόγια και τίποτα το ουσιαστικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button