Ποδόσφαιρο

Όλα εξαρτώνται από τον Άρη!

Η «μάχη» για την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών εισιτηρίων συνεχίζεται, με τους κιτρινόμαυρους να είναι αυτοί που με την απόδοσή τους θα κρίνουν τις εξελίξεις, καθώς η έξοδος στο Europa Conference League είναι απόλυτα στο… χέρι τους!

Αν κάτι έχουμε δει μέχρι τώρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, αυτό είναι μία ασταθή εικόνα από τους τρεις διεκδικητές της εξόδου στην Ευρώπη, με τον Άρη να έχει και σοβαρά παράπονα στα δύο παιχνίδια του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από τη διαιτησία. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει «κεφάλι» και να δείξει ότι αυτή θα οδηγήσει την κούρσα, με τον Άρη πάντως να διατηρεί τα δικά του πλεονεκτήματα.

Η τελική κατάταξη δεν θα κριθεί μόνο από τα παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους οι τρεις ομάδες, αλλά και με τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μόνο «αδύναμος κρίκος» δεν αποδεικνύεται μέχρι τώρα. Φυσικά θα παίξει ρόλο και το πότε θα αντιμετωπίσουν τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και αν αυτοί θα έχουν εξασφαλίσει τους στόχους τους.

Ο Άρης με την απόδοσή του και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερος των άλλων δύο, έστω και αν τις τελευταίες μέρες οι πράσινοι κυρίως έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα να αποδείξουν το αντίθετο. Αυτό ίσως είναι κάτι που πεισμώνει περισσότερο τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο συγκεκριμένος αντίπαλος εμφανίζει μία αλαζονεία, που δεν συνάδει με τη δυναμική του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αν ο Άρης βρει τους τρόπους να αντιμετωπίσει τις κλειστές άμυνες, που είναι το μόνιμο πρόβλημά του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες του να τερματίσει τρίτος, που είναι και ο βασικός του στόχος. Ο Άρης ξεκάθαρα κυνηγάει να ξεπεράσει την ΑΕΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει και τη διέξοδο του Κυπέλλου για να διεκδικήσει από εκεί την ευρωπαϊκή του έξοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button