ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Χωρίς τον Ποτσετίνο στον πάγκο η Τσέλσι κόντρα στη Νιούκαστλ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες κάρτες και δεν θα δώσει το «παρών» στον πάγκο της Τσέλσι στο σημερινό παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Απών από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ (17:00) θα είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Για την ακρίβεια, ο Αργεντίνος προπονητής της Τσέλσι δεν θα δώσει το «παρών» στον πάγκο, αλλά θα βρεθεί στις κερκίδες του «St James’ Park», καθώς όπως ενημέρωσε η Premier League, συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσει απέναντι στις «καρακάξες».

Η Premier League ενημέρωσε τους «μπλε» το βράδυ της Παρασκευής, ότι ο Ποτσετίνο δεν θα έχει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ και έτσι ο Αργεντίνος θα δίνει τις οδηγίες από την κερκίδα, μέσω τηλεπικοινωνίας.

Η κάρτα που ουσιαστικά του στερεί την παρουσία του από το σημερινό παιχνίδι είναι εκείνη που δέχτηκε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Stamford Bridge».

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο κόουτς των Λονδρέζων δεν πήγε να δώσει το χέρι του στον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς «όρμησε» στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον Άντονι Τέιλορ, ο οποίος τον τιμώρησε με μια κίτρινη κάρτα. Μάλιστα μέλη του επιτελείου του μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button