Μπάσκετ

Χρειάζεται ηρεμία και πράξεις πριν το ΠΑΟΚ-Άρης

Δεν γίνεται ο Άρης να πάει με «υποσχέσεις» στο παιχνίδι της Κυριακής.

Τα πράγματα στον μπασκετικό Άρη δεν είναι όπως θα έπρεπε. Το τελευταία χτύπημα ήταν η αποχή από τις προπονήσεις για τους Σούλερ, Τσάλμερς αλλά και Λιτλ, που δυσκολεύει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά είναι συνολικά το κλίμα στην ομάδα που δεν αφήνει κανέναν να ασχοληθεί μόνο με το αγωνιστικό.

Οι Έλληνες δεδομένα δεν θα «κρεμάσουν» την ομάδα. Είναι σίγουρο ότι Φλιώνης, Κουζέλογλου, Σλαφτσάκης, Σταμάτης κλπ. θα βάλουν πλάτη ακόμη και με κάποιες δυσκολίες.

Από την άλλη η φράση ότι «αν δεν πληρωθούν… βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους» ταιριάζει στους (περισσότερους) Αμερικάνους του Άρη.

Φυσικά αυτό είναι δικαίωμα τους. Πλέον είναι ευθύνη του Άρη να μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και του εξίσου κρίσιμου παιχνιδιού με την Λάρισα.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πλέον χρειάζονται άμεσα πράξεις. Πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεθεί η λύση ώστε να υπάρξει ηρεμία άμεσα και να μην πάει η ομάδα με αλχημείες σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν την συνέχεια του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button