Ποδόσφαιρο

Χατζηνικολάου: «Αν το CAS βγάλει απόφαση μετά τη 1/7 θα ισχύσει από τον χειμώνα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης παικτών, αλλά και πρόεδρος των φίλων Μπάγιερν Μονάχου Ελλάδας, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το Γερμανία-Γαλλία:

Το παιχνίδι γίνεται στο Allianz Arena του Μονάχου, είναι το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την στιγμή που ξεκίνησε η διοργάνωση.

Σίγουρα οι μονάδες της Γαλλίας είναι καλύτερες από της Γερμανίας, αλλά η φανέλα της Γερμανίας είναι βαριά, πάντα προχωράει. Πιστεύω ότι θα δούμε καλό ποδόσφαιρο και θα μείνουμε στο «X» σήμερα.

Στο άλλο ματς η Πορτογαλία είναι φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Είδαμε στο Σλοβακία-Πολωνία όλοι να ποντάρουν στον Πολωνούς και οι Σλοβάκοι να παίρνουν ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Για την επιστροφή του κόσμου:

Το ευχάριστο των τελευταίων μηνών είναι η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι ακόμη και τώρα στο Euro υπήρχε οι πιθανότητα να μην αφήσουν κόσμο.

Η UEFA είπε ότι αν η πόλη αυτή δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο τότε το παιχνίδι θα μεταφερθεί. Είναι μία θετική πραγματικότητα και έτσι πρέπει να μπούμε ξανά στην καθημερινότητα της ζωής μας.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την αβεβαιότητα που επικρατεί:

Είναι τοξικός ο χώρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν ξέρουμε τι γίνεται. Όταν περιμένουμε το υπουργείο αθλητισμού να αποφασίσει ξέρουμε ότι θα πάμε Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Είναι τραγικό αυτό που έγινε φέτος, ότι Μάρτιο μήνα ξεκίνησε η β’ Εθνική, ούτε στο Κονγκό δεν έγινε αυτό. Πλέον είμαστε προστάτες, όχι ατζέντηδες.

Για το θέμα με το CAS και τις γνώσεις που έχει ως μάνατζερ:

Κανονικά η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ξεκινάει πρώτη Ιουλίου και τελειώνει στις 30/8. Αν βγει λοιπόν μία απόφαση 16/7 και σου απαγορέψουν μεταγραφές, δεν μπορεί να ισχύσει από αυτήν την μεταγραφική περίοδο, θα ισχύσει από την επόμενη.

Δεν γίνεται να βγει απόφαση αρνητική και να ισχύσει για αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα πλέι-οφ:

Για εμένα πρέπει να καταργηθεί ο θεσμός των πλέι-οφ, δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Βγαίνει πρωταθλητής με 20 βαθμούς διαφοράς και ήταν δίκαια δεύτερος. Και κάποιοι αγώνες άοσμοι και αδιάφοροι άλλαξαν την κατάσταση.

Ο Άρης πάλεψε όλη την σεζόν για να πετύχει κάτι και δίκαια ήταν στην δεύτερη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button