ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Χαλαρή τριάρα η Σίτι και… κορυφή! (videos)

Ο Χάαλαντ είχε κέφια, η Σίτι αποτύπωσε στο χορτάρι την τρομερή ποιότητα, επικράτησε 3-0 της Γουλβς εκτός και βρέθηκε στην κορυφή!

Ο Χάαλαντ έκανε τη διαφορά σε ακόμα ένα ματς, πήρε τη Σίτι πάνω του και οι «Πολίτες» πέρασαν και από το Molineux, επικρατώντας 3-0 της Γουλβς. Ο Νορβηγός έφτασε τα 100 γκολ σε 99 ματς και η Μάντσεστερ πέρασε πρώτη στην κορυφή της Premier League.

H ομάδα του Πεπ πήρε προβάδισμα στο 56ο δευτερόλεπτο κι έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στη Σίτι. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την ασίστ και ο Τζακ Γκρίλις με προβολή πέτυχε το 1-0.

Η Γουλβς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 16′ η κατάσταση για τους γηπεδούχους έγινε πολύ άσχημη. Ο Χάαλαντ πήρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Μάλιστα, έγραψε τη δική του ιστορία στην Premier League, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας ματς.

Στο 33′ ήρθε και η απευθείας κόκκινη για τον Κόλινς για την… καρατιά στον Γκρίλις και όλα… τελείωσαν για τους «Λύκους». Κι όμως, η Γουλβς δεν το… παράτησε το ματς, μπήκε δυνατά στην επανάληψη, κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα και είχε τις στιγμές της με τον Νέβες και τον Ποντένσε. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να σκοράρει, η Σίτι ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο και σφράγισε τη νίκη.

Στο 69ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε συνδυάστηκε υπέροχα με τον Χάαλαντ, πήρε ξανά τη μπάλα και σέρβιρε υπέροχα για τον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-0. Το παιχνίδι στη συνέχεια έχασε κάθε ρυθμό, ο Πεπ πέρασε στο ματς τον Πάλμερ, με τον νεαρό να έχει ωραίες ενέργειες και να παίρνει το χειροκρότημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button