Μπάσκετ

Χάος στους Γουόριορς: Ο Γκριν γρονθοκόπησε τον Πουλ στην προπόνηση!

Και ξαφνικά ένα χάος στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τη στιγμή που οι πρωταθλητές, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες του NBA είναι στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το «Athletic», ο Ντρέιμοντ Γκριν γρονθοκόπησε τον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση της Τετάρτης, ως αποτέλεσμα μιας λογομαχίας που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπειτα από κάποιο σπρώξιμο άρχισαν να ανταλλάζουν κάποια «γαλλικά», με τον Γκριν να το συνεχίζει προσεγγίζοντας τον συμπαίκτη του με απειλητική διάθεση και μάλιστα έφτασε σε σημείο να χειροδικήσει.

Το χτύπημα πάντως δεν φαίνεται να ήταν σοβαρό, καθώς ο Τζόρνταν Πουλ συνέχισε κανονικά την προπόνηση και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς να χρειαστούν οι πρώτες βοήθειες. Προς το παρόν δεν έχουν προκύψει άλλες πληροφορίες από το σκηνικό, αλλά είναι δεδομένο ότι οι Γουόριορς το εξετάζουν το θέμα εσωτερικά.

Μάλιστα, στο πιθανότερο σενάριο είναι να επιβληθεί τιμωρία στον Ντρέιμοντ Γκριν, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button