Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Το απίθανο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε στο 94’ ο Πανσερραϊκός

Αρκετή συζήτηση σηκώνει το πέναλτι με το οποίο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω και πήρε εν τέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στην παράταση.

Ο Πανσερραϊκός «απέδρασε» χθες (5/10) από το Αιγάλεω με νίκη στην παράταση (1-2) για να προκριθεί στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας, σηκώνει μεγάλη συζήτηση…

Ο Λιούμης, έπειτα από γέμισμα συμπαίκτη του, γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και αριστερά. Κάνει την κίνηση να ντριμπλάρει τον αμυντικό του Αιγάλεω, με έναν ακόμη να έρχεται να του κλείσει το πεδίο. Εκεί, όπως φαίνεται και στο replay, πέφτει με μία θεαματική βουτιά, ενώ ο αμυντικός γυρίζει πλάτη για να τον αποφύγει. Ο διαιτητής ωστόσο έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σαϊντ να ευστοχεί και στην παράταση η ομάδα των Σερρών να παίρνει την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το Αιγάλεω πέρα από τις χλιαρές διαμαρτυρίες του αμυντικού την ώρα της υπόδειξης του πέναλτι, δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία για την απόφαση του διαιτητή, ούτε έκαναν λόγο για βουτιά…

Ολα αυτά, υπό το βλέμμα του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, ο οποίος ήταν στις κερκίδες του γηπέδου «Σ. Μαυροθαλασσίτης».

Δείτε την επίμαχη φάση μετά το 2:45 στο παρακάτω βίντεο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button