Ποδόσφαιρο

Φαν Βέερτ: «Όταν δεν παίζεις, σκέφτεσαι το μέλλον»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του σκέφτεται ο Τομ Φαν Βέερτ, που είναι προβληματισμένος για τον λίγο χρόνο που παίρνει στην ΑΕΚ.

Ευχαριστημένος στην Ελλάδα, αλλά προβληματισμένος για τον περιορισμένο ρόλο του στην ομάδα είναι ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα Tipsbladet για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

«Φυσικά όταν δεν παίζεις όσο πολύ όσο εγώ τώρα, σκέφτεται λίγο για το μέλλον. Είναι καλύτερα να κοιτάξω κάπου αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Ή μπορώ να αποδεχτώ να μην παίζω πολύ, αλλά να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους; Κάνω πάντα αυτές τις σκέψεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να προπονούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Αν δεν έρθει, μπορώ να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος επιθετικός.

Για το αν έχει μιλήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ: «Όχι, όχι ακόμα. Τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, ο σύλλογος ήταν πολύ χαρούμενος και αναγνώριζε ότι ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Έτσι λαμβάνω τον σεβασμό και την καλή επικοινωνία, αλλά είναι και ξεκάθαρο όταν δεν παίζεις πολύ, ότι δεν σκέφτεσαι την ανανέωση, αλλά τον χρόνο συμμετοχής».

Για το αν σκέφτεται το καλοκαίρι να φύγει από την ΑΕΚ και την προοπτική της Δανίας: «Είναι γνωστό ότι έχω μια Δανή σύζυγο και ότι πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην Άαλμποργκ, οπότε η Δανία αποτελεί πάντα μια επιλογή. Η Ολλανδία επίσης. Αλλά μπορεί να συνεχίσουμε να μένουμε στο εξωτερικό και να βρούμε κάτι όπως εδώ, μια περιπέτεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button