Ποδόσφαιρο

Φαν ΄τ Σχιπ: «Στο χέρι μας η πρώτη θέση»

Η Εθνική μας έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή στον 3ο όμιλο της League C του UEFA Nations League, σύμφωνα με τον Φαν΄τ Σχιπ.

Βλέπει Άρη ο φαν ΄τ Σχιπ

Η Εθνική συμμετέχει στον 3ο όμιλο της League C του Nations League 2020-21, με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Μολδαβία και το Κόσοβο και η κορυφή είναι μια υπόθεση που αφορά καθαρά την Ελλάδα, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η δήλωση του Ολλανδού:

Η κεντρική εντύπωση από την κλήρωση είναι πως η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση εξαρτάται αποκλειστικά από μας. Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων της Ευρώπης μειώνονται, θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται.

Έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα, κατά συνέπεια η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστούμε σε χώρες κοντινές στην Ελλάδα, κατά συνέπεια γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους και δεν θα έχουμε μακρινά, κοπιώδη ταξίδια. Διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για το σκάουτινγκ και πιστεύω ότι στον κατάλληλο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Nations League, που αποτελούν την πρώτη φάση του πλάνου Κατάρ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button