Διεθνή

Φίλος Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο είχε 100 εκατομμύρια και κανείς δεν ξέρει που είναι»

Ο καλός φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε πως ο εκλιπών του είχε πει ότι διαθέτει 100 εκατομμύρια χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκονται, ενώ αναφέρθηκε και στις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσής του.

Οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικά.

Ο φιλός του εκλιπόντος, Μαριάνο Ισραελίτ, μίλησε στην Αργεντινή και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις: “Τον είδα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο και παρατήρησα πως ήταν δυστυχισμένος. Ήταν σε άσχημη κατάσταση από τότε που έκανε μία εγχείρηση στο γόνατο. Πήγα και τον είδα στην κλινική αλλά μετά ήταν δύσκολο, πονούσε πολύ.

Τον παράτησαν, ήξεραν πως είχε προβλήματα με την καρδιά του και ήθελε φάρμακα. Όταν γύρισε από το Μεξικό μου είπε πως έχει παραπάνω από 100 εκ. δολάρια. Του είπα: «Είσαι ο Βασιλιάς, πρέπει να ζήσεις όπως σου αξίζει». Ήταν σε άσχημη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, δεν είχαν ούτε air condition. Κανείς δεν ξέρει που είναι τα χρήματα αυτά”.

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Αναφέρθηκε και στο κομμάτι της επικοινωνίας που δεν μπορούσε να έχει ο Ντιεγκίτο αφού μέλη της οικογένειάς του του άλλαζαν συνεχώς αριθμούς τηλεφώνου: “Αν καλούσε κάποιος που δεν ήθελαν, άλλαζαν την κάρτα στο κινητό του. Πήγα να φάω σπίτι του και του είπα πως του τηλεφώνησα δύο φορές. Αλλά όταν τον ρώτησα για τον αριθμό του, είχε πως ήταν άλλος στο πίσω μέρος του κινητού του.”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button