Ποδόσφαιρο

Ο Βάτσιος «μπλόκαρε» τον Άρη, χαμένοι βαθμοί (0-0) με Παναιτωλικό

Σε ένα ματς το οποίο δεν θα έπρεπε καν να είχε διεξαχθεί εξ αρχής λόγω κακοκαιρίας, ο Άρης έμεινε στο «0» σε μία κακή διαιτησία του Αγρινιώτη(!) ρέφερι, ενώ στο 7ο λεπτό ακυρώθηκε καθαρό γκολ των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης ξεκίνησε με τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Γκάμα, Ματέο, Μπερτόγλιο και Μαντσίνι στην αρχική ενδεκάδα.

O Άρης ξεκίνησε καλύτερα, έχοντας διάθεση και καταφέρνοντας να φτάσει την μπάλα στα αντίπαλα καρέ. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Γκάμα άνοιξε το σκορ με τον Βάτσιο να ακυρώνει το γκολ για offside στην αρχή της φάσης. Το… εντυπωσιακό είναι πως υπάρχει offside στην παλάμε του Μπερτόγλιο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει στα πόδια.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έριξαν ρυθμούς, απείλησαν μέσω στημένων φάσεων, χωρίς όμως να έχουν την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 33ο λεπτό δόθηκε κίτρινη για θέατρο στον Γκάμα για πέσιμο στην μεγάλη περιοχή, σε μία φάση που σίγουρα υπήρχε επαφή.

To τελευταίο κομμάτι του ημιχρόνου ήταν μοιρασμένο, με τον Άρη να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 42′ όταν ο Μπερτόγλιο δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ σε μπαλιά του Γκάμα που θα τον έβγαζε τετ α τετ.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη είχε δύο ευκαιρίες, με ένα σουτ του Καρέλη που κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει αλλά και μία προσπάθεια του Ντίαζ μέσα από την περιοχή, στην οποία έβαλε την κόντρα ο Ροζ.

Ο Άρης δεν μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Μάντζιο να περνάει στο γήπεδο τους Μπρούνο και Σίλβα.

Στο 61ο λεπτό αμφότεροι έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ο Μπρούνο πήρε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, με τον Κνετ να επεμβαίνει εντυπωσιακά και τον Σίλβα να στέλνει την μπάλα άουτ με ανάποδο ψαλίδι.

Ο Άρης απείλησε και πάλι στο 73′ με πολύ καλό σουτ του Γκάνεα το οποίο εξουδετέρωσε ο Κνετ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Σούντγκρεν κατέληξε άουτ.

Χωρίς την μεγάλη ευκαιρία ο Άρης σπατάλησε εξαιρετική αντεπίθεση στο 86′, με τον Μπρούνο να στέλνει την μπάλα απευθείας άουτ, σε μία πολύ κακή σέντρα.

Στο 90 ο Άρης βρέθηκε εκ νέου στην επίθεση με τον Γκάνεα να κάνει σουτ το οποίο βρήκε στα σώματα και τον Μπρούνο Γκάμα να πιάνει ευθύβολο σουτ που έστειλε εκτός ο Κνετ.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν είδαμε…. ποδόσφαιρο με τους παίκτες του Παναιτωλικού να κάνουν όπως μπορούν καθυστερήσεις και τον Βάτσιο να δίνει μόλις 3 λεπτά έξτρα χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button