Ποδόσφαιρο

Φέρνει Καμάτσο ο Άρης!

Ο Άρης προχωράει για την απόκτηση με δανεισμό του Ράφαελ Καμάτσο, που αποτελεί τον εκλεκτό του για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η ομάδα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία, για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει προσπάθεια να τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησής του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (20/06), για να μπει στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων.

Ο Καμάτσο (που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει και στον άξονα) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, ενώ έχει κάνει και μια συμμετοχή μαζί τους στην Premier League.

Ανήκει στη Σπόρτινγκ από το 2019, όταν αποκτήθηκε έναντι 5 εκατ. ευρώ, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός σε Ρίο Άβε και Μπελενένσες, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button