Μπάσκετ

Φάκελος Παλέ: Έτοιμος να πάρει σημαντική ανάσα ο Άρης

Στην τελική ευθεία για να πάρουν μία πολύ σημαντική ανάσα βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι σε ότι αφορά το θέμα του Αλεξανδρείου.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για το θέμα της παραχώρησης του Παλέ στον Άρη.

Το business plan υπάρχει και πρόκειται άμεσα να πάει και στην ΓΓΑ ώστε να πάρει το “πράσινο φως”. Την δεδομένη στιγμή φαίνεται ότι η υπόθεση οδεύει προς οριστικό (θετικό) κλείσιμο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Άλλωστε ο Άρης είχε φτάσει κοντά στην συμφωνία και πριν το “lockdown” και (αυτήν την φορά) φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

Από την στιγμή που η υπόθεση θα ολοκληρωθεί ο Άρης θα μπορέσει να πάρει μία σημαντική ανάσα, σε… δύο δόσεις.

Σε πρώτη φάση δεν θα δεσμεύεται πλέον το τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Ο Άρης έχασε τα τελευταία χρόνια ποσά που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την εικόνα της ομάδας, είτε να λύσουν πολλά προβλήματα λόγω της τελευταίας συμφωνία που είχε γίνει για το Αλεξάνδρειο.

Κατά δεύτερο λόγο θεωρείται δεδομένο πως οι κιτρινόμαυροι θα έχουν όφελος από το ότι στο γήπεδο θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται τόσο οι ομοσπονδίες, όσο και οι ομάδες που το χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button