ΓενικάΠοδόσφαιρο

Υπόθεση Τόσκο: Άφησαν ελεύθερο τον 49χρονο δράστη!

Όπως μεταδόθηκε από τον ALPHA πριν από λίγη ώρα, την προηγούμενη εβδομάδα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, χωρίς φυσικά να γίνει γνωστό δημόσια, άφησε ελεύθερο τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Τόσκο!

Ο 49χρονος, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε μείνει στη φυλακή, αφού είχε απελευθερωθεί μετά την 18μηνη παραμονή της και η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έμεινε με απόφαση για λόγους οικονομικούς και υγείας, όπως σημείωσε στην εκπομπή του ALPHAο δικηγόρος της οικογένειας Τόσκο, κ. Παρηγόρης, ελεύθερος και κυκλοφορεί κανονικά ανάμεσά μας, μόλις δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Τόσκο.

Ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη έφτασε στο φονικό, όντας και αυτός ελεύθερος, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του εδώ και τρία χρόνια κατηγορία για επίθεση σε φίλο του Άρη το 2019.

Η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ασχοληθούν και με αυτούς τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να αφήσουν ελεύθερους να κυκλοφορούν οι άνθρωποι με τα γνωστά πλέον τραγικά αποτελέσματα.

Ο καθένας σας αναλογιστεί τις ευθύνες του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button