ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς στα βραβεία Globe Soccer 2022 ο Τσάβι

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς θα διεκδικήσει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, στην εκδήλωση για το Globe Soccer 2022.

Tις υποψηφιότητες για τα βραβεία της φετινής σεζόν ανακοίνωσε η Globe Soccer στην οποία παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι για το 2022. Στη λίστα των προπονητών βρίσκεται και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για πρώτη φορά στην καριέρα του στους πάγκους, με το όνομα του να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά του Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης, του Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Μπάγερν Μονάχου, του Ζοσέ Μουρίνιο της Ρόμα και πολλών άλλων.

Οι κατηγορίες αφορούν τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο άνδρα ποδοσφαιριστή και την καλύτερη γυναίκα παίκτρια. Επιπλέον βραβεία θα δοθούν και στους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους τεχνικούς διευθυντές ομάδων.

Στις κατηγορίες ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του Κιλιάν Εμπαπέ, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, του Λούκα Μόντριτς, του Βινίσιους Ζούνιορ και του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

H τελετή της απονομής θα διεξαχθεί στο Κατάρ στις 17 Νοεμβρίου, τρείς μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button